Appar

  Android, Iphone, Windowsphone

  Vi tillverkar appar till alla de tre stora mobiloperativsystemen eller bara till en av dem om det så önskas. Vi arbetar på samma sätt som med webbsidorna där vi har ständig kundkontakt och går från skiss till prototyp till färdig version.
  Vi arbetar ständigt med de senaste teknikerna så som android studio för android och Swift för utveckling mot Ios enheter(Iphone,Ipad).

  Varför behöver du en app?

  Information, Reklam, Nyheter

  Har du en nyhetssida? Ett stortföretag med många anställda?
  Om du har en nyhetssida och vill på ett smidigt sätt nå ut till fler läsare eller dina läsare på fler enheter, då är en app galant, istället för att bara nå ut till dina följare på dumburken så blir flödet på sidan på ett smidigt och effektivt sätt anpassat att passa alla enheterna utan att det ser konstigt ut. Har du ett stort företag å andra sidan och vill kunna komma ut med information till dina anställda på ett smidigt sätt eller använda en app för att fördela dagens arbetsuppgifter utan att de ska behöva samlas vid ett möte eller gå igenom mejlkorgen, appar kan underlätta på många sätt och dessa är bara några exempel.

  Har du istället en produkt som du vill göra reklam för?
  Inge problem i så fall, då kanske rätt lösning är att göra ett spel där man kanske fångar produkten i hinkar när den faller från himlen för att samla poäng till en highscore som sen kan delas med deras facebook vänner, allt är möjligt och tillsammans kan vi ta fram rätt produkt för dig.