Om oss

  • Joakim Flink

    1993 Vice Vd joakim.flink@goodtwinsolutions.com

    Joakim Flink född och uppvuxen i Kungsör, programmerat program och spel sedan grundskolan och senare inriktat sig mer på webb och apputveckling. Började sina studier på El-it programmet på gymnasiet och studerade senare datorvetenskap på MDH högskola i västerås och webbutveckling på Blekinge högskola. Utöver att jobba på goodtwinsolutions så är Joakim gymnasielärare i Teknikprogrammet på NTI gymnasiet Eskilstuna och lär ut programmering och webbutveckling.

  • David Torstensson

    1972 VD david.torstesson@goodtwinsolutions.com

    David Torstensson har erfarenhet av såväl databaser som webb- och mobilutveckling. Har programmerat sedan gymnasietiden, då han studerade på Teknikprogrammet i Eksjö. Efter det blev det ytterligare studier på Datavetenskapliga programmet på Mälardalens Högskola i Västerås, där David träffade Joakim, vilket ledde till att goodtwinsolutions blev till.

Sväva över bilderna för att se information

Vår idelogi

Vårt tankesätt här på Goodtwin solutions är att alla förtjänar att hänga med i tiden och att vi gärna hjälper till att gör det möjligt, detta är inte bara för att tjäna pengar utan även för att utmana oss själva och utvecklas inom det vi älskar att hålla på med det vill säga Webbutveckling,programmering och Applikationsutveckling .

Därför vill vi uppnå vårat mål som är att digitalisera Sverige och dess näringsliv så att sveriges företag inte bara hänger med i teknologin utan är med i framkanten och för den frammåt mot nya höjder.

Så har du ett företag eller arbetar på ett och har ett projekt så tveka inte att utmana oss, är du även ägare till ett mindre företag eller promotar dig själv(DJ,Personligtränare m.m) så kan vi säkert komma fram till en deal som passar alla parter då pengarna inte är det viktiga utan vad man får ut av det.