Webbplatser

  Webbsida

  Vi tillverkar riktiga webbsidor i php/html med möjlighet att även erbjuda webbhotell åt webbsidan om kunden så önskar. I samråd med kunden tillverkar vi sidan skräddarsytt ifrån kundens behov och önskemål. Vi kan även erbjuda tjänster så som mobiloptimering så sidan ser bra ut i mobiler och surfplattor.

  Ide

  Vi börjar processen med att samla in information från kunden om vad sidan ska handla om,ha för funktion och vad kunden har för ideér och egna önskemål.
  Vi sparar all information i ett textdokument med kostnadsförslag och genomgång om vilka olika flikar som vi tycker är nödvändiga för sidan som vi delar med kunden och diskuterar igenom, vi går även igenom vad vi behöver mer information så som bilder till sidan texten kunden vill ha på sidan.

  Skiss

  Vi samanställers sedan informationen och skapar två till tre olika skisser utifrån de olika ideérna vi fått in och diskuterar sedan vilken av de olika skisserna vi ska arbeta vidare med tillsammans med kunden. Eller om man vill ha vissa delar från ena skissen och andra från den andra så kommer man överens om det.
  Är fallet så att ingen skiss gillas så diskuterars det igenom igen vad önskemålet är och försöker komma fram med en ny idé.

  Prototyp

  Utifrån förslaget som valts så skapar vi en prototyp med alla funktioner och egenskaper som den färdiga sidan ska ha, kunden får nu testa sidan och se hur den fungerar och ge invändingar och förslag på hur funktionenerna kan ändras till det bättre.
  Det är även i detta steg där kundens information läggs in så sidan fylls med bilder och text.

  Färdig sida

  När sidan döms som klar och både kunden och utvecklarna är nöjda så testas sidan en sista gång och den får en sista till putsning om så behövs innan den läggs ut på nätet för allmänheten att besöka.